Donacions i col·laboracions

Donacions per beques d'estudiants

Si desitges fer una aportació puntual al nostre projecte de beques per estudiants pots fer-ho a mitjançant transferència bancària al nostre número de compte.


DADES BANCÀRIES
AMIZADE JUNTS AMB MOÇAMBIC
ES15  3025  0001  1114  3331  2338
Caixa d'Enginyers

Escriu-nos a amizadejam@amizadejam.org indicant el teu nom i DNI/CIF, per fer-te arribar el certificat fiscal per donacions.Donacions de material i col·laboracions

Per donacions de materials o si tens algun altre tipus de col·laboració, estarem encantats d'escoltar la teva proposta. Si per exemple voleu que hi siguem presents en algun esdeveniment o activitat, si organitzeu un mercat d'artesania al vostre barri, si voleu fer una estada a Moçambic, etc., escriu-nos a amizadejam@amizadejam.org.


Han col·laborat amb nosaltres


 

De conformitat amb la Llei orgànica número 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que totes les vostres dades personals només s'utilitzaran amb la finalitat indicada de gestionar la informació que ens envieu. Les vostres dades no se cediran a cap altra entitat. Us informem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes que estableix la legislació vigent sobre protecció de dades, dirigint-se per escrit a AMIZADE JUNTS AMB MOÇAMBIC G-63574123.