Donacions i col·laboracions EMERGÈNCIA CICLÓ IDAI

 Emergència cicló Idai 

Després del pas del cicló Idai per Moçambic som en un moment molt complicat, tant per la recuperació del país com de la seva població, i des d'Amizade volem donar tot el suport als estudiants i col·laboradors de la nostra residencia. Necessitem tota l'ajuda que sigui possible per reparar els desperfectes provocats pel cicló, i per aquest motiu ens agradaria comptar amb la teva ajuda en aquests moments tant difícils. Si desitges fer un donatiu per ajudar-nos a reconstruir la nostra residencia ho pots fer seguint el mateix número de compte corrent per donacions puntuals que trobaràs més abaix, indicant EMERGÈNCIA en el concepte de la transfèrencia. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Donacions per beques d'estudiants

Si desitges fer una aportació puntual als nostres projectes pots fer-ho a mitjançant transferència bancària al nostre número de compte.


DADES BANCÀRIES
AMIZADE JUNTS AMB MOÇAMBIC
ES15  3025  0001  1114  3331  2338
Caixa d'Enginyers

Després omple el següent formulari amb el teu nom, DNI/CIF, i l'adreça de correu electrònic a on vols que t'enviem el certificat fiscal per donacions.Donacions de material

Per donacions de materials deixa'ns un missatge a través del següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com puguem.


Suggeriments de col·laboració

Si tens algun altre tipus de suggeriment o voleu col·laborar amb nosaltres d'alguna altra manera, estarem encantats d'escoltar la teva proposta. Si per exemple voleu que hi siguem presents en algun esdeveniment o activitat, si organitzeu un mercat d'artesania al vostre barri, si voleu fer una estada a Moçambic, o una altra forma de col·laboració diferent escriu-nos per conèixer la teva proposta.

Han col·laborat amb nosaltres


 

De conformitat amb la Llei orgànica número 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que totes les vostres dades personals només s'utilitzaran amb la finalitat indicada de gestionar la informació que ens envieu. Les vostres dades no se cediran a cap altra entitat. Us informem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes que estableix la legislació vigent sobre protecció de dades, dirigint-se per escrit a AMIZADE JUNTS AMB MOÇAMBIC G-63574123.